İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Fatma Yiğit Berber
Fatma Yiğit Berber

Kalbimin Kamburunda Karizmatik Yüzün

Yorum

Kalbimin Kamburunda Karizmatik Yüzün

( 9 kişi )

0

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

398

Okunma

Kalbimin Kamburunda Karizmatik Yüzün

Kalbimin Kamburunda Karizmatik Yüzün

dertlerimi kefenliyorum
bu gece
bir tek özleme yetmiyor kefen

sesimi dinleyen
serçelerde ölüyor
içerlenmiş zamanın
densiz sözcükleri arasında

inlemek ne acı
tenim dökülüyor kemiklerimden


çığlığımı dikiyorum geceye
ayda suskun
manasız yokluğuna

çıplak gölgem kaldı geride
gel de sesini giydir
cansız bedenime


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Kalbimin kamburunda karizmatik yüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimin kamburunda karizmatik yüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimin Kamburunda Karizmatik Yüzün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL