İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Ekrem Akgümüş
Ekrem Akgümüş

EVLERİNİN

Yorum

EVLERİNİN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

278

Okunma

EVLERİNİN

Evlerinin önü pınar
Oluğuna kuşlar konar
Coşar akar billur sular
Bıkmadın mı bir haber sal?

Pınara vardım akmıyor
Seslendim yârim bakmıyor
Bacaları hiç tütmüyor
Gonca gülleri kokmuyor.

Pınarın başında durur
Sular akar gürül gürül
Siyah saçlar belde yürür
Varmış hayallere dalmış

Durmuş hayallere dalmış.
Evlerinin ardı arpa
Yârim gelir daha körpe
Kulağında bir çift küpe
Varmış hayallere dalmış
Durmuş hayallere dalmış.

Arpanın başağı dolmuş
Çatısına kuşlar konmuş
Benim gönlüm mecnun olmuş
Bu da sana yar hediye.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Evlerinin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evlerinin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EVLERİNİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL