Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mihenk taşı
mihenk taşı

DEĞERİ YOK

Yorum

DEĞERİ YOK

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

268

Okunma

DEĞERİ YOK

DEĞERİ YOK

____ DEĞERİ YOK ____

Namertle sohbete girmem
Girmem bence değeri yok
Ben herkesi adam görmem
Görmem bence değeri yok

Adilerle yoktur aram
Değerleri yok bir gram
Hangi birisini vuram
Vurmam bence değeri yok

Her insanı insan saymam
Hiç adam yerine koymam
Küfür etse dahi duymam
Kırmam bence değeri yok

Erdem Can yazdım arsıza
Hem arsıza hem nursuza
Selam’da vermem hırsıza
Vermem bence değeri yok...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Değeri yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değeri yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞERİ YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL