Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nahil BOZTEPE
Nahil BOZTEPE

Hüzn-ü Sevda

Yorum

Hüzn-ü Sevda

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

318

Okunma

Hüzn-ü Sevda

Beni bir başıma bırakan yarım,
Sen gittikten beri tatsız, tuzsuzum.
Bir bülbül misali artmakta zarım,
Bu figan elinden pek huzursuzum.

Sevda dedin güldün, niçin kandırdın,
Sahte gülüşlere hep inandırdın,
Kor ateşe attın, yaktın, yandırdın,
Şu harap dünyada bil ki mutsuzum.

Ruhuma eziyet eder hasretin,
Pençeler kalbimi dider hasretin,
Akşam gelir, sabah gider hasretin,
Gözlerim sızlıyor çok uykusuzum.

Bu rezil sevdanın yokmuş vuslatı
Taşıdığın o kalp taşlardan katı,
Zehir ettin bana sen bu hayatı,
Gurbet ellerinde şimdi yurtsuzum.

Kapattın yolumu gelen her yönden,
Vazgeçtim sevdandan, vazgeçtim senden,
Var git şimdi, durma; uzaklaş benden!
Sana gitme dersem, ben namussuzum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hüzn-ü sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzn-ü sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüzn-ü Sevda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL