Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MCİO
MCİO

Geç Olur Emmioğlu

Yorum

Geç Olur Emmioğlu

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

304

Okunma

Geç Olur Emmioğlu

Geç Olur Emmioğlu

Ta ezelden küs gördüm şu sağımla solumu,
Hey bozkırın insanı! Tut kardeşin kolunu!
Soruyorum sizlere: sağ kol soldan ulu mu?
Pişman oluruz amma, geç olur emmioğlu.

Acaba yetmiş fırka kitabın neresinde?
Mahşer sorularının bu var mı arasında?
Tartılınca âmeller gerçeğin darasında,
Pişman oluruz amma, geç olur emmioğlu.

Kan sarı lâcivetmiş, ya da sarı kırmızı;
Bordodan başka yokmuş, ölçü kartalın hızı!
Yolumuz hep ayrılık, yeriz birbirimizi,
Pişman oluruz amma, geç olur emmioğlu.

Mcio

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geç olur emmioğlu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geç olur emmioğlu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geç Olur Emmioğlu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güz yorgunu
Güz yorgunu, @g-zcyorgunu
24.3.2024 23:03:15
Geç olmadan uyanmak dileğiyle.Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL