Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şiirdünyam
şiirdünyam

DEĞER VERMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZ

Yorum

DEĞER VERMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

317

Okunma

DEĞER VERMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZ

PARSEL PARSEL KAYBEDİLEN
DEĞER VERMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZ
BİR İNSAN NASIL OLURDA
VATAN TOPRAĞINA SAHİP ÇIKMAYIP
VATAN TOPAĞINI NAMERDE PEŞKEŞ ÇEKER
VATAN TOPRAĞI NASIL OLUPTA
GÖZÜMÜZDE DEĞERSİZ OLABİLİR
BU KİME NE FAYDA SAĞLAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Değer vermediğimiz topraklarımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değer vermediğimiz topraklarımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞER VERMEDİĞİMİZ TOPRAKLARIMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL