Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Altan  DOĞAN
Altan DOĞAN

ADAMLA KONUŞMAK

Yorum

ADAMLA KONUŞMAK

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

265

Okunma

ADAMLA KONUŞMAK

bu kadar konuşmak ejderha ve çin
yeryüzü üzerine ve gündüz vakti
yanımdasın işte buğday ve zencefil bu
kırılgan bir halkın gecesi için

incecik bir dal gibisin saklı ve serin
sözlerin gidilmemiş lirik ağaçlığında
geçelim gövdemizi o eskil kasabayı
ellerine dokunsam daha güvercin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adamla konuşmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adamla konuşmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADAMLA KONUŞMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL