Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ha
HazalHazan

Gökkuşağı

Yorum

Gökkuşağı

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

307

Okunma

Gökkuşağı

Gökkuşağı

Yakalamaya çalışma gökkuşağını
Sen yürürken o da yürür
Ömrün en güzel çağıdır bilirsin
Horoz şekeri tadında
Rengarenk zamanlarının
Yıllar geçtikçe Özlemin artacak
Sen bilmezsen kudretini
Kadınlık bir hançer gibi
Sırtında kalacak
Sen büyüdükçe
Gökkuşağı bembeyaz olacak

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gökkuşağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökkuşağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gökkuşağı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.3.2024 22:30:22
Beğeni:
4
Okunma:
307
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL