Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
evren ve ben
evren ve ben

BU AKŞAM İÇİMDE HÜZÜN VAR KEDER VAR

Yorum

BU AKŞAM İÇİMDE HÜZÜN VAR KEDER VAR

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

347

Okunma

BU AKŞAM İÇİMDE HÜZÜN VAR KEDER VAR

BU AKŞAM İÇİMDE HÜZÜN VAR KEDER VAR
İÇİYORUM BU AKŞAM YİNE
TESELLİ ARIYORUM KADEHLERDE
AVUTUYORUM KENDİMİ YALANCI DOSTLAR İLE
HAYAT KİMİNE TOZ PEMBE
KİMİNE KARA BULUT BENİM GİBİ
BENİM GİBİLER HUZUR BULMAZ HAYATTA
HER BİRİMİZİN AYRI AYRI
BİR DERDİ VAR KEDERİ VAR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu akşam içimde hüzün var keder var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu akşam içimde hüzün var keder var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU AKŞAM İÇİMDE HÜZÜN VAR KEDER VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL