Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ahmet Şimşek1
Ahmet Şimşek1

BİR SEVDİĞİM VARDI

Yorum

BİR SEVDİĞİM VARDI

( 2 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

465

Okunma

BİR SEVDİĞİM VARDI

BİR SEVDİĞİM VARDI

Bir sevdiğim vardı dünyaya değer,
Duydum ki unutmuş, o zalım meğer,
Ona kavuşmadan ölürsem eğer,
Mezarımın başında, beni bekletme.

Bir sevdiğim vardı, saçları sarı,
Ak beyaz gerdanı, dağların karı,
Gel desem gelmiyor, yaylanın gülü,
Sevdanın yollarında, beni bekletme.

Elleri yumuşak, gözleri ela,
Gitmiyor başımdan, bin türlü bela,
Sevdan ile başımda okusan sela,
Aşkın girdabında bekletme beni.
*
Telleri bilmiyor, çalamaz sazı,
Yüreğime koyuyor, ince bir sızı,
Yükseklerden uçar, beğenmez azı,
Soğuk sular başında bekletme beni.
Yazan: Ahmet ŞİMŞEK
26.02.2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir sevdiğim vardı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sevdiğim vardı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR SEVDİĞİM VARDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Şimşek1
Ahmet Şimşek1, @ahmet-simsek1
7.3.2024 14:22:42
5 puan verdi
Sizler okuyup, yorumlarınızla, sosyal medya sayfalarında paylaşırsanız, bizlere şevk vermiş olursunuz. Şimdiden sağ olun var olun.
Ahmet Şimşek1
Ahmet Şimşek1, @ahmet-simsek1
7.3.2024 14:22:14
5 puan verdi
Sizler okuyup, yorumlarınızla, sosyal medya sayfalarında paylaşırsanız, bizlere şevk vermiş olursunuz. Şimdiden sağ olun var olun.
Ahmet Şimşek1
Ahmet Şimşek1, @ahmet-simsek1
7.3.2024 14:08:02
5 puan verdi
Sevgili okuyucularım, Şiirim, bir güzele aşk dolu bir yüreğin kaleminden dökülen sedadır, sevgiliye seslenişidir. Belki kalemim zayıf, belki şiir şairane değil ama, yüreğimin sesi ve çağlayana dönen şiir aşkım, bu şiiri yazmaya niyet ettirdi.

Ahmet Şimşek1 tarafından 7.3.2024 14:38:48 zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL