Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
abidinokuyor
abidinokuyor

Diriliş

Yorum

Diriliş

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

241

Okunma

Diriliş

...
Sanırım yine seviyorum birini
Şimdi hayatın tadını anlıyorum
Yıllar önce bıraktığım yerden
Devam ediyor, hayatı yaşıyorum
Geçen onca yıl, bir hiçmiş gibi
Niye sevmediğimi sorguluyorum
"Sevemediğimi" anımsıyorum
Acıyor, biraz da üzülüyorum kendime
Fakat bir anda vazgeçip şükrediyorum
Neyseki diyorum, neyseki
Yine seviyorum birini
...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Diriliş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diriliş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Diriliş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL