Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

İnsan Ömründe

Yorum

İnsan Ömründe

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

352

Okunma

İnsan Ömründe

Düşmek kalkmak vardır insan ömründe
Görmeyenin bıttığına koyayım.
İyi günde sorup kötü gününde
Sormayanın bıttığına koyayım.

Tutanın yalandan hasta yasını
Umurunda olmayanın kasını
Eşi dostu için kafa tasını
Yormayanın bıttığına koyayım.

Halk ile açarsa beşer arayı
Zalimlerin olmaz olsun sarayı
Görüp es geçerse kimki yarayı
Sarmayanın bıttığına koyayım.

Muhammed Ali’den hadisler alıp
Beytül mal haramdır demeyip çalıp
Enel hak kalptedir içinde bulup
Ermeyenin bıttığına koyayım.

Ozan Ömer kendi, kendimi aşam
Zincirleri kırıp dünyaya taşam
İnsanlık namına insanca yaşam
Sürmeyenin bıttığına koyayım.

27.02.2024
Ömer Gündoğan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İnsan ömründe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan ömründe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsan Ömründe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
8.3.2024 23:49:02
5 puan verdi
Ustaca bir şiirdi değerli üstat
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL