Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
erhantigli
erhantigli

İnsanca yaşamak

Yorum

İnsanca yaşamak

( 6 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

301

Okunma

İnsanca yaşamak

İnsanca yaşamaksa amacın
Dostluk ve sevgidir
Hem ihtiyacın hem de ilacın
Dert kuyusuna düşersen
O çıkarır düzlüğe
Gül diker güzelliğe
Onunla diner acın
Dostun yoksa bir hiçsin
Odur senin baş tacın
Erhan Tığlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

İnsanca yaşamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanca yaşamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanca yaşamak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emin barut
Emin barut, @eminbarut
25.2.2024 14:54:52
5 puan verdi
Anlam derinliği olan harika duygularla yazılmış bir yürek sesiydi şiiriniz kutluyorum tebrikler üstadım.
En derin selam ve saygılarımla
Duygu kaya
Duygu kaya, @duygukaya1
25.2.2024 10:47:48
5 puan verdi
Tebrikler yüreğine sağlık hocam saygılarımla sağlıcakla kalın
Gamzelimm
Gamzelimm, @gamzelimm2
25.2.2024 10:45:12
5 puan verdi
Dostluk ve sevgi...
Ne güzel iki kelime duyunca bile insanın içini mutlu kılan.
Dostluğun ve sevginin kıymetini bilenlere selam olsun.
Şiir az ve öz olarak ifade etmiş kendini.

Saygılar olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL