Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İDRİS ESEN
İDRİS ESEN

Hicrân Girdâbı 2

Yorum

Hicrân Girdâbı 2

( 14 kişi )

1

Yorum

22

Beğeni

5,0

Puan

445

Okunma

Hicrân Girdâbı 2





Ne gözlerimde sürûr, ne gönülde sefâ var
ne güllerde tebessüm, ne bülbülde vefâ var
muhabbet me’yûs, küskün, sevdâlarda cefâ var
kalbim çırpınıp durur, bir hicrân girdâbında
ne tabipte meymenet, ne dermanda şifâ var



İdris Esen, Erenköy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (14)

5.0

100% (14)

Hicrân girdâbı 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hicrân girdâbı 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hicrân Girdâbı 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
8.2.2024 21:35:49
5 puan verdi
Her kelimenin hakkı verilerek yazılmış, anlam derinliği olan evlâdiyelik muhteşem güzellikteki şiiriniz için gönülden kutluyorum tebrikler üstâdım.
Kaleminize ve ihlâs dolu yüreğinize sağlık diliyorum.
Sonsuz selam, duâ, saygı ve hürmetlerimle.
Allah'a emanet olunuz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL