Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ahmed HaniYar
Ahmed HaniYar

Tarihten bir yaprak-1-

Yorum

Tarihten bir yaprak-1-

( 6 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

4,8

Puan

356

Okunma

Tarihten bir yaprak-1-

Tarih kanla başladı
başlangıçtan beri
Kanla başladı
Katil olmak
utanç verici
Kardeşinin alnında.

Baba şaşkına döndü
İki çocuk
Biri katil
Biri Habil
Baba mum gibi yandı
söndü .

Ben bu tarihin
arka sokaklarındayım
Habilin yasını tutarken
Sessizlikle dolu bir mezarlıkta
dolaşıyorum
Asırlardır dolaşıyorum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Tarihten bir yaprak-1- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tarihten bir yaprak-1- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tarihten bir yaprak-1- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL