Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Erkan Yücel
Erkan Yücel

HASRETİN PERDESİ

Yorum

HASRETİN PERDESİ

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

340

Okunma

HASRETİN PERDESİ

Çekip gittin ruhuma , hasretin perdesini
Beklerim, yüreğimden vurduğun yerde seni
Çıkıp gelsen, düşünmem ömrümün ertesini
Beklerim, yüreğimden vurduğun yerde seni...

Yokluğunmuş meğerse tarifi cehennemin
Bir gün eğer dönersen, bırakmam sana yemin
Gözlerimin içinde yalnız senin hayalin
Beklerim, yüreğimden vurduğun yerde seni...

Erkan Yücel

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasretin perdesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretin perdesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRETİN PERDESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL