Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
YAZAN3460
YAZAN3460

Bende Bir İnsanım

Yorum

Bende Bir İnsanım

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

361

Okunma

Bende Bir İnsanım

Kader benimle nedir hasmın
Söyle sana ben ne yaptım.
Çok sevdim elimden aldın
Bende bir insanım.

Gülmeye hasretim
Tükendi ümidim
Yarım kaldı her şeyim
Bende bir insanım.

Tut ellerimden düşerim
Sahipsiz kimsesizim
Heba oldu gençliğim
Bende bir insanım.

Nankör hep dostlarım
sırtımdan yaralandım
Zehir olsun ekmeğim aşım
Bende bir insanım.

Taş olsa dayanamaz.
Düşmeyen anlayamaz.
Bu halde yaşanamaz.
Bende bir insanım.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bende bir insanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende bir insanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bende Bir İnsanım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL