Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
KÖKSAL-40
KÖKSAL-40

SÖYLE NASIL?

Yorum

SÖYLE NASIL?

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

338

Okunma

SÖYLE NASIL?

SÖYLE NASIL?

Gitme dedim çekip gittin
Yüreğimi yakıp gittin.
Yad ellere atıp gittin.
Söyle nasıl yaşayayım?

Soldurdun bağda gülümü.
Güldürmedin yar yüzümü.
Birkez dinlemedin sözümü
Söyle nasıl yaşayayım?

Hazan oldu gönül bağım.
Kesildi dizde dermanım
Duyulmuyor ki feryadım.
Söyle nasıl yaşayayım?

Baharım döndü kışa.
Ne söylesem gider boşa.
Acımaz ki gözde yaşa.
Söyle nasıl yaşayayım?

Aşık Şenol Kerem gibi.
Yanmışım kor alev gibi
Divaneyim Memcun gibi.
Söyle nasıl yaşayayım

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle nasıl? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle nasıl? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLE NASIL? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL