Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Utku Can CANATAN
Utku Can CANATAN

Ne İsterdim

Yorum

Ne İsterdim

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

344

Okunma

Ne İsterdim

Bir virgül isterdim
Öznemin sen olduğunu bil
Seni diğerlerinden ayırdığımı gör diye

Bir nokta isterdim
Zihnimi işgal eden düşüncelere
Düşünceler içindeki bitmeyen cümlelere
Dur diyebileyim diye.

Bir ünlem isterdim
Haykırabilmek için kalbimdekini
Fark ettirmek için yanlışları
Bağırmak için gerçekleri

Üç nokta isterdim
Yarım kalan hikayeler için değil
Bitmecek bir masal olabilsin diye

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne isterdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne isterdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne İsterdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL