Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ÖNDER34
ÖNDER34

kopardım kopmaz denen bağları

Yorum

kopardım kopmaz denen bağları

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

325

Okunma

kopardım kopmaz denen bağları

Yıllardır sorgularım verilen sözleri
Unutulur birden icrata gelince zaman
Döşte olmayınca güvensiz kelimeleri
O anda kör olur kopar bağ vermem aman

Yalnız bir yolcuyum bu yaşam yolunda
Her kul gibi bende faniyim sonunda
Beni unutanı ben hiç tutmam kolunda
Diğer yalancılar gibi kalır arkamda

İki yönde aynı değilse söz bakış açın
Gösteriş için dönüyor demek o çarkın
Zor günde kaçanlar da kalmaz demek farkın
Değerin yalan olur savrulur dumanda

Kopardım kopmaz denen kopmayan bağları
Sildim sözünde dönen sayısız insanları
Ondan cevapsız kalır arama çağrıları
Zorda kaçan yükselmez kaybeder yalanda

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kopardım kopmaz denen bağları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kopardım kopmaz denen bağları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kopardım kopmaz denen bağları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL