Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ataakinbora
ataakinbora

İki

Yorum

İki

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

304

Okunma

İki

Herkes ikinci şansı hak eder
Ya da hakettiğini alır
Bazen savaşmak gerekir kazanmak için
Bazense direnmek
Herkes sevebilir bir çiçeği
Ama herkes bir çiçeğe bakamaz
Herkes ikinci şansı hak eder
Ama hakettiği için mi vermeli o ikinci şansı
Yoksa sadece şans için mi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
24.12.2023 01:44:06
Beğeni:
4
Okunma:
304
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL