Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bayar Özgündüz
Bayar Özgündüz

SEVMİYORUM SENİ

Yorum

SEVMİYORUM SENİ

( 3 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

SEVMİYORUM SENİ

Yarınlardaki umudum,
Günlerce hayalin kurdum.
Beni aşk okuyla vurdun,
Artık sevmiyorum seni.

Terk edip gittin yabana,
Mutluluk dilerim sana.
Pişman olup dönme bana,
Artık sevmiyorum seni.

Cahil idim gönül kandı
Dil of çekti, yürek yandı
Bıçak kemiğe dayandı
Artık sevmiyorum seni

Dizlerime kapan sanda!
Ağlayıp da yalvarsan da!
Dünya’da tek sen kalsan da!
Artık sevmiyorum seni.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevmiyorum seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmiyorum seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMİYORUM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Çiloğlu
Çiloğlu, @ciloglu
22.12.2023 20:09:18
5 puan verdi
Mısraları sitemleri doldurduğu, içte ise sevdanın halâ kor gibi yandığı izlenimi veren güzel bir şiir. Yakışmış şiire sitemler, tebrik ederim.
Etkili Yorum
Aksakal
Aksakal, @aksakal1
22.12.2023 00:11:47
5 puan verdi
Güzel bir sevdâ nâmesiydi, hazla okudum. Tebrik ediyor, hayırlı, sağlıklı geceler diliyorum. Allah'a emanet kalın.(Aksakal)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL