Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AYRIKOTU
AYRIKOTU

ALACAĞIM VAR

Yorum

ALACAĞIM VAR

( 6 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

304

Okunma

ALACAĞIM VAR

Yükledin yükünü kıydın canıma
Felek benim sende alacağım var
Yaşarken ağular kattın kanıma
Felek benim sende alacağım var

Diyardan diyara gezdirdin başım
Ağlata ağlata yedirdin aşım
Acıyla elemle dövdürdün döşüm
Felek benim sende alacağım var

Düşüm, hayalimi çaldın elimden
Açan çiçekleri kırdın dalımdan
Yanık türküleri saldın telimden
Felek benim sende alacağım var

Bahtımın yıldızı kara gecede
Gülmeyi unutan gönül acıda
Uzaklarda kalmış kardeş bacı da
Felek benim sende alacağım var

Dokusam bahtımı fenden ilimden
Öğüdümü alsam bilgin âlimden
Anlar mısın bilmem benim dilimden
Felek benim sende alacağım var

20.12.2023
Tülay Sarıcabağlı ŞİMŞEK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Alacağım var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alacağım var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALACAĞIM VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL