Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ademtok
ademtok

Kar Eridi

Yorum

Kar Eridi

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

384

Okunma

Kar Eridi

Kar Eridi

ben gökyüzü
sen topraktın
daraltmıştı yüksekliği binaların
sokakları
gözlerin hasretti
su mektuplarımızı taşırdı cemre olup
unutmuştu yağmur çiftçiyi
dağlar reyhanlarını
ve artık o kumru gelip
konamayacaktı balkonunda ki saksıya
yaşamak yabancıydı
aslı keremden almıştı astarını
kayıp ilanıyla kaldı
gençlerin umutsuz olduğu zamanda
cellada gerek yoktu
vatan borç yemin namustu
oğlum deye deye Berfo anamda sustu..

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kar eridi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kar eridi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kar Eridi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL