Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER

REZİL EDER FAİZ

Yorum

REZİL EDER FAİZ

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

337

Okunma

REZİL EDER FAİZ

REZİL EDER FAİZ

İtraile tank, top, füze faiz
Mazlumlara, zulüm olur faiz
Yüce Yaradana savaş faiz
İki âlemini rezil eder faiz

Cehennemlerde azaplar faiz
Alın terine hainlik, ihanet faiz
Zalimlerden borç almak faiz
Borçlu emir alır, rezil eder faiz
241123

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Rezil eder faiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rezil eder faiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
REZİL EDER FAİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fatih5323
Fatih5323, @fatih5323
30.11.2023 15:39:27
5 puan verdi
Emeğinize sağlık kıymetli hocam, var olun beğeniyle okudum. Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL