Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
harun yildirim
harun yildirim

RABBİM BÖYLEMİ SINAR KULLARI

Yorum

RABBİM BÖYLEMİ SINAR KULLARI

( 5 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

706

Okunma

RABBİM  BÖYLEMİ SINAR KULLARI

RABBİM BÖYLEMİ SINAR KULLARI


Çarıksız çorapsız susuz ekmeksiz
Aşa aşa bıktım bunca yolları
Anladım ki artık her şey gereksiz
Omzuma yük ettim koca yılları
Rabbım hep böylemi sınar kulları

Yoğruldum acıyla derde garıştım
Eller sevgiyle, ben gamla barıştım
Ağlaya ağlaya derde alıştım
Omzuma yük ettim koca yılları
Rabbım hep böylemi sınar kulları

Kurban olam yarab gönlüm hoş eyle
Sevindir kulunu Uçur kuş eyle
Ya al canımı ya beni taş eyle
Omzuma yük ettim koca yılları
Rabbım hep böylemi sınar kulları


Sabahı unuttum geceye küstüm
Arayıp sormadi eşim ve dostum
Kimseye olmadı vallahi kastım
Omzuma yük ettim koca yılları
Rabbim hep böylemi sınar kulları

Sönmedi gönlümün yanan közleri
Unuttum geceyi hem gündüzleri
Bunlar Haruni’nin acı sözleri
Omzuma yük ettim koca yılları
Rabbım hep böylemi sınar kulları

HARUN YILDIRIM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Rabbim böylemi sınar kulları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rabbim böylemi sınar kulları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RABBİM BÖYLEMİ SINAR KULLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Aksakal
Aksakal, @aksakal1
26.11.2023 15:01:51
5 puan verdi
Her ânımız bir sınav, bir sorgu devri değil mi Muhterem Harun Bey? Rab'bim cümlemize kolaylıklar versin. Tebrik ve sağlık duâlarımla... (Aksakal)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL