Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ÖNDER34
ÖNDER34

Kapını çalınca

Yorum

Kapını çalınca

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

488

Okunma

Kapını çalınca

Dünya dediğin koca bir yalan
Gelen göçer gider vade dolunca
Sevinmesin malı mülkü olan
Azrail o kapını çalınca

Doğanın kanunu dur kaçılmaz
Ne yapsan asla çare bulunmaz
Var olan hesaplar unutulmaz
Ecel gelip kapını çalınca

Doğru yaşa gücün yettiğince
Sırat köprüsü pamuktan ince
Günahsızım diyen vardı nice
Hak terazisi kapını çalınca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kapını çalınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapını çalınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kapını çalınca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray  Öztürk
Nuray Öztürk, @nurayozturk
21.11.2023 23:48:26
5 puan verdi
Yüreğine emeğine sağlık hocam kalemin daim ilhamın bol olsun
eminnur acar
eminnur acar, @eminnuracar
20.11.2023 18:56:21
5 puan verdi
Yürek sesinizi kutluyorum, selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL