Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
CAN-İ
CAN-İ

kasvet şarabı...

Yorum

kasvet şarabı...

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

1,0

Puan

516

Okunma

kasvet şarabı...


daha da çıldırmalıyız
bağırmalı
ağlamalı
nefret etmeli ve daha çok sevmeli
daha fazla kendimizi kaybetmeliyiz
daha çok delirmeli
tükenmeli...

hep birlikte daha çok susmalı
yalnızken daha fazla konuşmalı
dünyayı ters düz edip
yeniden kendimize dönmeli
kendimizi öldürmeli
her şeyi yıkıp yakmalı
daha dayanılmaz olmalıyız
uyurken koşmalı
konuşurken dağılmalı
zamanı yemeliyiz
parçalamalıyız
ziyan etmeliyiz yüreklerimizi
daha çok çıldırmalıyız



ben...

can-i

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Kasvet şarabı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kasvet şarabı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kasvet şarabı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL