Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Halill
Halill

ÖLENE DEĞİN

Yorum

ÖLENE DEĞİN

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

358

Okunma

ÖLENE DEĞİN

Hani sen ben idin ben ise sendim
Nerede o sözlerin edilen yemin
Kapıyı cekipte gittin sevgilim
Ben seni hep sevdim ölene değin

Dostlar Diyorlar nedir bu halin
Bir derdin varsa söyle HALİLim
Sen yanımda artık yoksun sevgilim
Ben senden vazgeçmem ölene değin

Bir hançer soktun o gidişinle
Tabip çare olmaz seven kalbime
Dilimden düşen son iki kelime
Sana olan sevgim ölene değin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ölene değin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölene değin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLENE DEĞİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
8.11.2023 15:12:12
5 puan verdi
sevda yüklü, duygu dolu
gönülden dökülen inci daneleri idi.
tebrikler ve saygılar sunuyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL