Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ünal beşkese
ünal beşkese

BŞTMEMİŞ BİR ŞİİRDEN DÖRTLÜKLER

Yorum

BŞTMEMİŞ BİR ŞİİRDEN DÖRTLÜKLER

( 3 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

458

Okunma

BŞTMEMİŞ BİR ŞİİRDEN DÖRTLÜKLER



Bin yıldır Anadolu’m özgürlüğüm, onurum,
Bu toprağa can katan şan katan Cumhurıyet,
Yüz yaşına bastıysa benim gerçek gururum,
Yüz yıl yaşananlardır , ulusça , buna diyet...

Ü.B


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bştmemiş bir şiirden dörtlükler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bştmemiş bir şiirden dörtlükler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BŞTMEMİŞ BİR ŞİİRDEN DÖRTLÜKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL