6
Yorum
25
Beğeni
0,0
Puan
1191
Okunma

Sevgili Edebiyatdefteri ailesi;
Uzun zamandır bu sitede hepimiz yazdığımızı paylaştık, paylaştıklarımız bazen sevindirdi, bazen hüzünlendirdi ama hepimizin yaptığı şey her zaman için "yazmak" oldu.
Tüm bu yazılanlar zamanla serpildi ve büyüdü, 25 yıldır yazıyor olduğumun farkındayım ancak hep doğru zamanı bekledim ve artık doğru zamanın geldiğine karar vererek "Üç Heceli Gece" adlı şiir kitabımı çıkarmış bulundum.
Öncelikle 2006 yılından itibaren bu sayfaya eklediğim şiirler konusunda tahammülünü esirgemeyen siz sevgili edebiyatdefteri ailesi ve şiirseverlere teşekkür ederim.
Reklam oluşmaması adına kitabın satışına ilişkin siteleri paylaşmam doğru olmaz, ancak ben bir yola girmeye karar verdiğim için edebiyatdefteri ailesinin de ilgisini ve desteğini esirgemeyeceğini de biliyorum.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sevgi ve Minnetle...
"zamana attığımız düğümler var yakamızda
bir de
ateşi gözlerimizde harlanan günahlarımız
kaçarken ertlenmiş hesaptan
aslında kendimizden kaçıyoruz"