Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Halil Büyükler
Halil Büyükler

Bitsin Burada Bu Hikaye

Yorum

Bitsin Burada Bu Hikaye

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

347

Okunma

Bitsin Burada Bu Hikaye

Yaşamak bu değil yaşayamıyorum
Kader örmüş ağlarını gülemiyorum
Ne dostan yana güldü yüzüm
Nede zalim yardan vefa gördüm
Düştü yine gurbet ele yolum
Büktüm boynumu yürüdüm adım adım
Sonu gelmiyor şu bilinmez yolların.

Her akşam günüş batanda
Karanlıklar çökende
Düşerim o an çaresiz bir derde
Yüreğimde sonu gelmiyor acılar
Aklımda gizli saklı anılar
Her yerde bir hatıran var
Bu can senden nasıl kopsun yar.

Dünyayı gösteren gözü istemem
Senin olmadığın cenneti dilemem
Dünya hasret ise sevenlere
Ölüm vuslattır bekleyene
Bir kurşun sıkta yüreğime
Bitsin burada bu hikaye..

Halil Büyükler
Kayıt Tarihi : 24.9.2023 11:07:00

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bitsin burada bu hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitsin burada bu hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitsin Burada Bu Hikaye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL