Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ünal beşkese
ünal beşkese

YAZ ŞAİR

Yorum

YAZ ŞAİR

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

566

Okunma

YAZ ŞAİR



Feylezof olmasan da, biraz tefekkür gerek
Mürekkebin hüzündür, kalemin zaten yürek...
Sitem de olsa şiir, derde, kadere dair
Kalemi mürekkebe batır batır, yaz şair! ..

Bazen bir sevgi çıkar yüreğinin burcuna,
Bazen, öfke takılır kaleminin ucuna;
Çekinme, her duyguyu, satır satır yaz şair,
İçinden ne gelirse, çatır çatır yaz şair! ..

Ünal Beşkese -2011

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yaz şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ ŞAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL