Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aşık-i Aciz

Veli-ul Meşaket

Yorum

Veli-ul Meşaket

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

522

Okunma

Veli-ul Meşaket

Sor kıblenle sana sorulanı
İlk gibi kendinde anılanı
Veli-ul Meşakettir bu anma zamanı
Zaman-ı Münevverdir itibarı
Kazanmanın kazananı
Sen sayıl ilk an gibi
Bilmesin veliden gelen hikmeti
Sor aleme var mı hak gibi Katar-ı munevveri
Dökmeye değer alem-i değeri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Veli-ul meşaket Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veli-ul meşaket şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Veli-ul Meşaket şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmet Bozkurt DilsizKalem
İsmet Bozkurt DilsizKalem, @smetcbozkurtcdilsizckalem
26.8.2023 17:37:45
5 puan verdi
Sıkıntısız, imtihansız huzura erilmez. Hakka varılmaz.
Yüreğinize sağlık şaire
Tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL