Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yazar Mehmet
Yazar Mehmet

Aşkımız Roman

Yorum

Aşkımız Roman

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

347

Okunma

Aşkımız Roman

Yüceydi aşkımız sanki ilk roman
Yandı sayfaları kül oldu el-an
Sol yana can idin uzun bir zaman
Ne kaldı geriye bir sözden başka

Geçtiğin o yollar bana mekandı
El olup unutman, kalbi yakandı
Sen değil aslında tavrın sıkandı
Ne kaldı geriye bir nazdan başka

Dünyayı yakardım senin uğruna
Aşkı yazmadık mı senle bağrıma
Bir cevap gelmedi haklı çağrıma
Ne kaldı geriye bir tozdan başka

İstemem ağlama gözlerin gülsün
İstemem çünkü sen bana gülsün
Şu kalbi yakan bir tek bülbülsün
Ne oldu sonunda bir közden başka.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkımız roman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımız roman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkımız Roman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL