Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahmetbasak
ahmetbasak

UMUTSUZ

Yorum

UMUTSUZ

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

327

Okunma

UMUTSUZ

UMUTSUZ

Gözlerim gözlerine odaklandı
Kalbim kalbine nasıl kilitlendi
Hayali güzel ama imkânsızdı
Gözlerime serbest kalbe umutsuz

Sabahla güneşim akşam mutluluk
Görmediğim günlerde yüzüm soluk
Hayal kursamda sonucunda yokluk
Olacak biliyorum ki, umutsuz

Gözlerin tek tarifi boncuk boncuk
Kalpten kalbe başlayacak yolculuk
Rüyadan uyanınca oluk oluk
Akacak gözyaşlarımız. UMUTSUZ

07082023

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Umutsuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutsuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUTSUZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL