Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
KURTULMUŞ
KURTULMUŞ

EN ŞANSLI İNSANLARDIR AŞIKLAR EN ŞANSLI...

Yorum

EN ŞANSLI İNSANLARDIR AŞIKLAR EN ŞANSLI...

( 5 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

575

Okunma

EN ŞANSLI İNSANLARDIR AŞIKLAR EN ŞANSLI...

EN ŞANSLI İNSANLARDIR AŞIKLAR EN ŞANSLI...


Aşkın İçine Derinlemesine Girmek Güzel

aşkın içine
derinlemesine girmek mi güzel
lav püskürten bir volkanın
kraterine içine düşer gibi

yoksa aşkı seyretmek mi güzel
hüzünle demlemiş
bir aşk filmini seyreder gibi

aşk anlatılmaz yaşanır der bir öğreti
ne kadar doğru söyler
aşkı volkanın kraterine düşmeden
bilemezsin
yanarsın pişersin ama ölmezsin
insan olursun
ama bu imtihan dünyasında bunu
kimseye anlatamazsın

aşk Allah kelamıdır
herkese nasip olmaz
aşıkları Allah seçer
aşk ile onların yüreklerini donatır
en şanslı insanlardır aşıklar
en şanslı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

En şanslı insanlardır aşıklar en şanslı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En şanslı insanlardır aşıklar en şanslı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EN ŞANSLI İNSANLARDIR AŞIKLAR EN ŞANSLI... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL