Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

GEÇTİ YILLAR.

Yorum

GEÇTİ YILLAR.

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

467

Okunma

GEÇTİ YILLAR.

GEÇTİ YILLAR.


Ne halimi bildin ne de anladın.
Gönülde kalplerde olmalı yar,
Olsun aşkım sevdam senden.
Nice yıllar boşa geçti nazlı yar.


Sevgiler aşklar var gönüllerde.
Senin için can gezdim yollarda.
Şimdi seninle olmuşuz dillerde.
Nice yıllar boşa geçti nazlı yar.


Gelip benim bağıma girmedin.
Açmış gülleri mi hiç dermedin.,
Açıp ellerini bana hiç vermedin.
Nice yıllar boşa geçti nazlı yar.


Fehmi.
Bana yüreğindeki sevgini verdin.
Çiçekleri gülü gönlümün oldun.
Sonunda beni gerçekten sevdin.
Nice yıllar boşa geçti nazlı yar,

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geçti yıllar. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçti yıllar. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇTİ YILLAR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL