Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halim
Halim

Sudenaz

Yorum

Sudenaz

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

313

Okunma

Sudenaz

Sude vuruldum Kara gözlere
Ay gibi güneş gibi tutuldum bir kere
Hasret kaldım gülüşüne
Kolay değil sudenaz

Sensizlik bana dar gelir
Dünya fani zor gelir
Sen olmadan yaşamak
Kolay değil sudenaz


Bu hayatı sor halime
Sevdan aktı gönlüme
Kara gözlerine küsmek
Kolay değil sudenaz

Seni sevmek suçmudur
Şiirimde adın yazar
Kara sevda bumudur
Kolay değil sudenaz

Bal gibi ak gönlüme
Şu kısacık ömrüme
Seni sığdırmak istedim
Kolay değil sudenaz
















Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sudenaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sudenaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sudenaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL