Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Halil Büyükler
Halil Büyükler

Uçurumun Kenarındayım

Yorum

Uçurumun Kenarındayım

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

402

Okunma

Uçurumun Kenarındayım

Uçurumun Kenarındayım

Sormayın dostlar sormayın halımı
Ben bende değilim bu gün
Yaşamak isterken delicesine
Uçurumun kenarında,yım bu gün

Dokunmayın dostlar dokunmayın ağlar benim
Her gelen vurmuş yaram derin
Teselli istemez bu gün efkar benim
Sormayın dostlar sormayın halımı
Çıkmazlardayım bu gün

Haber salın bütün dostlara
İçeceğim ben bu gün kana kana
Sardı efkar yine bu gün
Sar oradan bir sigara
Sormayın dostlar sormayın halımı
Efkarın dibindeyim bu gün

Yüreğimde dinmeyen ne acılarım var
Bedelini ödemediğim bir gün mü var
Gözlerimden yaş değil kan damlar
Fazla sürmez alıp götürür bu dağlar
Toprak gel gel diye bana kucak açar
Sormayın dostlar sormayın halımı
Uçurumun kenarındayım bu gün

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uçurumun kenarındayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uçurumun kenarındayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uçurumun Kenarındayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL