Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Fırtınalar

Yorum

Fırtınalar

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

241

Okunma

Fırtınalar

Fırtınalar

Fırtınalar

hiç susmak
gelmiyor içimden
her saniye
aşkını haykırmak istiyorum
sen denizim ol
ben dalga olur
gelirim sana
kopuyor içimde sevdalar
savursun Fırtınalar
sana getirsin

günün bizim
günümüz olsun
bırak yaşayalım
sevgimizi doya doya
dindir sana olan hasretimi
çık gel nerede olursan ol
huzurla gidelim sevdanın yoluna
Aşk Senden Sonra Haram Olsun
öylesine içimde Fırtınalar kopuyor

21 03 27 12 2019

şiir:Mustafa Seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fırtınalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırtınalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fırtınalar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL