Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Arif Ödemiş
Arif Ödemiş

Dünyanın kilidi

Yorum

Dünyanın kilidi

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

341

Okunma

Dünyanın kilidi

Dünyanın kilidi

Kader tüm kapıları üzerimize açacak mı

Sinyalleri hazırlanmış
Muhabbetlerin sonuna ayarlı
Masumum ben hep masumdum

Eller önde sessiz bekleyen
Ne olacak bu haller
Ne olacak bu kimsesizlik

Sen ve ben olmayınca her şey kapalı devre
Bizi kurtaramayan dünyanın kilidi

Kader tüm kapıları üzerimize açacak mı

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dünyanın kilidi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyanın kilidi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünyanın kilidi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL