Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
siirhikmettirbarissaglam
siirhikmettirbarissaglam

Sıkıldıysan

Yorum

Sıkıldıysan

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

443

Okunma

Sıkıldıysan

Sıkıldıysan

Pet şişe içine saklamaktan
Sıkıntıyı kadehle paylaşmaktan
Irak köşelere çekilip , kapanmaktan
Kesenin gördüğü zarardan
elbette sıkıldıysan
Elbette sıkıldıysan

Gün gelip bu son kadeh dediğinde
Onlarca kez tövbe edip, döndüğünde
Arabesk şarkılar artık, yettiğinde
İçki kadehlerine küstüğünde
Yalnız olduğunu sandığın her anda

Bu derdinin bir ortağı var
Nur âlâ nur Cemali var
Milyonlarca şahidi var
İçkiyi bırakmak isteyeni
Misafir edip ikram ediyorlar

İnanması zor gelse de
Nasıl bıraktırıyor içkiyi deseler de
Bunu gören yüzbinler şahitlik ederler
Bir soran olsa bunu bize bu yeter

Uzatma şiiri Barış adresi söyle
Desene ; Adıyaman Kahta Menzil de
Peygamber varisidir , bildirsene
Bu Mübareğin adı Abdülbaki
Hem Seyyiddir Hem Gavs-i Sani

Barış Sağlam

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sıkıldıysan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sıkıldıysan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sıkıldıysan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL