İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Gürhan Olcaytürkan
Gürhan Olcaytürkan

Ne kaldı ömürden geriye

Yorum

Ne kaldı ömürden geriye

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

579

Okunma

Ne kaldı ömürden geriye

Ne kaldı ömürden geriye
Birkaç sayılı nefes
Biraz hatıra
Biraz ben
Çokça yaşanması gereken SEN

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne kaldı ömürden geriye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne kaldı ömürden geriye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne kaldı ömürden geriye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
4.6.2023 08:47:14
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık olsun ne kadar güzel bir eser
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
4.6.2023 08:46:50
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık olsun ne kadar güzel bir eser
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL