Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gürhan Olcaytürkan
Gürhan Olcaytürkan

Dilinde boğulmak

Yorum

Dilinde boğulmak

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

3,0

Puan

265

Okunma

Dilinde boğulmak

Gözlerinde huzur bulduğun sevgilinin

Dilinde boğulmak da varmış

Bundandır tüm hayallerinin

Kirpiklerinin ucunda asılı kalması

Gürhan Olcaytürkan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Dilinde boğulmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilinde boğulmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dilinde boğulmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
11.9.2024 12:02:50
1 puan verdi
Merhaba
"""Göz yaşında boğulur da insan""
Dilde boğulmak biraz farklı geldi bana

Kutlarım
Ömrüne bereket
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL