Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
erhantigli
erhantigli

İnsanlığın aynası

Yorum

İnsanlığın aynası

( 5 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

405

Okunma

İnsanlığın aynası

Sev de silinsin gönlünün kiri pası
AŞK olsun evreninin anayasası
Sarıl güzelliklere dört elle
aksın şiirinin ırmağı
dostluk bahçesine
Kararmasın insanlığının aynası

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

İnsanlığın aynası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanlığın aynası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanlığın aynası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
2.6.2023 05:04:16
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık güzel bir eser olmuş
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.6.2023 17:38:06
5 puan verdi

*** İNSANLIĞIN AYNASI *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL