Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Saniye Güler Ekik
Saniye Güler Ekik

NEDEN

Yorum

NEDEN

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

392

Okunma

NEDEN

NEDEN

Yine, yeni, yeniden şiirlerimi paylaştıran cümle: Öğretmenim bize yeniden kitaplarınızı edinme fırsatı verin lütfen...

NEDEN

Neden hep yüzünü ellerimin arasına alıp saatlerce gözlerine bakasım var,
Neden hep burnumu boynuna dayayıp duran anlarda seni koklayasım var,
Neden kalbimi sol yanında unutmuşda sen nefes aldıkça yaşıyormuşum gibi bir hâlim var,
Ve neden olmazsan olmazmış gibi sensiz anlara sövesim var.

Saniye Güler EKİK

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Neden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL