Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ÖNDER34
ÖNDER34

Birgün sende göçersin

Yorum

Birgün sende göçersin

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

Birgün sende göçersin

Yüreği kalbi taştan
Nefsine uyar yaşar
Yanlışa olmuş kaptan
Mal mülk peşine kaşar

Bu dünyanın ötesi var
Yalan koştuğun kulvar
Sanma kalıcı bulvar
Birgün sende göçersin

Gördüğüm neyse yazdım
Yazarken çalan sazdim
Kalem geçmişe daldım
Birgün sende göçersin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Birgün sende göçersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birgün sende göçersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Birgün sende göçersin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
andelip
andelip, @andelip
21.4.2023 01:11:14
eyvallah doğru demişsin sevgili dost...
Kimse bu dünyada kalıcı değil
Herkes bu dünyadan göçmeye geldik
İstediği herşeyi yapacak değil
Allaha kul olup gitmeye geldik
Hüzün tadında yaşadığımız
bayramınız mübarek olsun..
selam ve saygılarla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL