Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
karabgli
karabgli

HEP ÇOCUK KALSAK

Yorum

HEP ÇOCUK KALSAK

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

340

Okunma

HEP ÇOCUK KALSAK

HEP ÇOCUK KALSAK
Büyümeden hep çocukça kalsaydık
Ağlayarak daha kolay ulaşılırdı
İstediklerimize.

Çocuk kalmak aslında kolaylaştırırdı
Belki de sorunlarımızı.

Sanki büyüdük de ne oldu
Sahte ve riya dolu sevgiler
Kurumuş kof ağaç dallarından
Dökülen hazan mevsimindeki
Gazellere dönüşüyor insan.

Ruhun burukluğundan başka ne kalıyor
Büyüdüğün de elde kalan.

Derin uyku halinde donuklaşan yaşam
Ölümün soğuk yüzünden kalmıyor farkı.

Sonunda acımasızca alıp götürür
Dönülmeyen kader yolculuğuna
Ne çocukluk Ne de yaşlılık nafile.

Bakarsın uçup gider bedende ne varsa
Ne kalır geriye baktığın zaman
Bir ben birde benden başka.
Durmuş Karabağlı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hep çocuk kalsak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep çocuk kalsak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEP ÇOCUK KALSAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL