Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Asit__
Asit__

YA HEP / YA HİÇ

Yorum

YA HEP / YA HİÇ

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

1098

Okunma

YA HEP / YA HİÇ

YA HEP / YA HİÇ

Bir ihtimal ki !
Tahta geçersen
Tüm cihana hükmedeceksin
Kılıç gibi keskin…

Bir ihtimal ki !
Ya kaybedersen…
Tahta geçemezsen şehzadem
Bedeli var ödeyeceksin

Küf kokulu
Ve sır dolu bir zindanda
Boğularak öleceksin

Yay ipiyle santim santim

Tekin Çakır

(Topkapı Sarayı’ndan…)

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ya hep / ya hiç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya hep / ya hiç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA HEP / YA HİÇ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.4.2023 12:09:55

*** YA HEP/YA HİÇ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL